Szia, Dóri vagyok.

Kupcsik Dóri.

Minden egy kis fuji kompakt kamerával kezdődött, 2010 környékén. Fotóztam amit szépnek láttam, ami megfogott; pillanatokat, amiket meg akartam állítani. Szüleimnek hála sok szép helyet láthattam a világból, ezen utazások alatt pedig annyiszor kértem kölcsön apukám Nikon D5000 fényképezőgépét, hogy végül megelégelte: vegyek egyet magamnak. Így lett meg az első saját kamerám (egy Canon 50D), és indultam el a fejlődés útján.
Az évek során autodidakta módon sajátítottam el a fotózás csínját-bínját, manapság pedig különböző workshopokon tágítom tudásom. Ahogy az élet más területein is, itt sincs soha vége a fejlődésnek.
Jelenleg egy Canon 6D és egy Canon RP kamerát nyúzok, canon objektívparkkal rendelkezem.

"A lényeg, hogy érezd jól magad!"

Egy jó fotós kommunikatív, nyitott az emberekre, kíváncsi. Tudja mikor kell beszélni, de azt is, mikor hallgatni. Kérdezni, figyelni, szórakoztatni; ha kell, irányítani, és megmutatni: milyen csodálatos is lehet kicsit kilépni a komfortzónából. A technikai tudás mellett a legfontosabb, hogy a modell jól érezze magát. Ebben tudok én a segítségedre lenni.

Önbizalomfejlesztés

Egy ideje gondolkodom, hogy írok egy könyvet az önbizalomról. Főleg a nők önbizalmáról. Hihetetlenül érdekesnek tartom, hogy mennyivel másképp látjuk magunkat, mint ahogy a környezetünk lát minket. Szerintem mindenkiben van szépség, és ha tehetném, a világon mindenkit lefotóznék, hogy ezt be is bizonyítsam. Imádom, mikor fotózás végén (vagy már közben is) erre az ügyfeleim is rádöbbenek : "jé, tényleg jól nézek ki!" Tudtomon és akaratomon kívül választottam egy olyan művészeti irányt, ahol kifejezhetem azt amit érzek és látok, s ezzel tükröt mutatok az embereknek, hogy ők is lássák: mind csodálatosak vagyunk.

Ha nem csak képeket szeretnél, hanem élményt is.