Szia, Dóri vagyok.

Kupcsik Dóri.
Nagyjából 12 éve estem szerelembe a fény játékával. Előtte is nyomkodtam már egy kis fuji kompaktot, de igazán apukám Nikon D5000 kamerája ejtett rabul. Utazásaink során annyiszor kértem kölcsön tőle a gépet, hogy végül megelégelte: vegyek egyet magamnak. Így lett meg az első kamerám (ezúttal már egy Canon 50D), és indultam el a fejlődés útján.
Az évek során autodidakta módon sajátítottam el a fotózás csínját-bínját, manapság pedig különböző workshopokon tágítom tudásom. Ahogy az élet más területein is, itt sincs soha vége a fejlődésnek.
Jelenleg egy Canon 6D-t nyúzok, és canon objektívparkkal rendelkezem.

"A lényeg, hogy érezd jól magad!"

Egy jó fotós kommunikatív, nyitott az emberekre, kíváncsi. Tudja mikor kell beszélni, de azt is, mikor hallgatni. Kérdezni, figyelni, szórakoztatni; ha kell, irányítani, és megmutatni: milyen csodálatos is lehet kicsit kilépni a komfortzónából. A technikai tudás mellett a legfontosabb, hogy a modell jól érezze magát. Ebben tudok én a segítségedre lenni.

Önbizalomfejlesztés

Egy ideje gondolkodom, hogy írok egy könyvet az önbizalomról. Főleg a nők önbizalmáról. Hihetetlenül érdekesnek tartom, hogy mennyivel másképp látjuk magunkat, mint ahogy a környezetünk lát minket. Szerintem mindenkiben van szépség, és ha tehetném, a világon mindenkit lefotóznék, hogy ezt be is bizonyítsam. Imádom, mikor fotózás végén (vagy már közben is) erre az ügyfeleim is rádöbbenek : "jé, tényleg jól nézek ki!" Tudtomon és akaratomon kívül választottam egy olyan művészeti irányt, ahol kifejezhetem azt amit érzek és látok, s ezzel tükröt mutatok az embereknek, hogy ők is lássák: mind csodálatosak vagyunk.

Ha nem csak képeket szeretnél, hanem élményt is.